• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Biografie van ‘de grootste Engelsman aller tijden’

  Nu in paperback, slechts € 17,50!

  Deze biografie beschrijft één van de belangrijkste fi guren van de twintigste eeuw. Winston Churchill (1874-1965) was een theatrale, krachtige persoonlijkheid met een dadendrang die alle richtingen uit schoot. Hij staat bekend als de man die Groot-Brittannië door de eerste oorlogsjaren loodste en aan de basis stond van de geallieerde eindoverwinning in de Tweede Wereldoorlog.

  De vele kwaliteiten die Churchill in zich had zijn verbazingwekkend. Deze legendarische man had niet alleen een tomeloze energie, die vooral in crisissituaties onuitputtelijk leek, maar hield eveneens stevig vast aan zijn eigen overtuigingen. Met vaak positieve ontwikkelingen tot gevolg. Zo wist hij na de Franse nederlaag in juni 1940 het Britse kabinet met veel moeite over te halen geen vrede te sluiten met Hitler. Als hij naar zijn collega’s had geluisterd zou de geschiedenis vermoedelijk heel anders zijn gegaan. Naast grote kwaliteiten beschikte Churchill over vele talenten. Zo kreeg hij in 1953 de Nobelprijs voor de literatuur en was hij een verdienstelijk amateurschilder.
  Hij zou in tegenstelling tot Adolf Hitler hiermee wel een behoorlijke boterham hebben kunnen verdienen. Bestel nu de paperback van de biografie over de man die decennialang een van de kleurrijkste en meest humoristische Britse politici was!