Home Adverteren

Adverteren

Soms is terugblikken de beste manier om vooruit te kijken. Historisch Nieuwsblad is hét geschiedenismagazine van Nederland. Met fascinerende verhalen geschreven door toonaangevende historici. De leukste manier om te leren van het verleden en daardoor de wereld van nu beter te begrijpen. Dat maakt Historisch Nieuwsblad altijd verrassend actueel. 

De lezers van Historisch Nieuwsblad zijn zowel mannen als vrouwen: de aandelen zijn respectievelijk 67% en 33%. Het grootste deel van de lezers is 50 jaar of ouder, maar het blad wordt ook door jongeren gelezen. Wat vooral typerend is voor de lezersgroep is hun hoge opleiding en welstand: een grote meerderheid van de lezers valt in de groep hoge opleiding (68%) en hoge welstand (60%). 

Naast het maandblad maakt de redactie van Historisch Nieuwsblad speciale edities, doeboeken en scheurkalenders. Gedurende het jaar worden er diverse inspirerende evenementen georganiseerd met grote historische sprekers. Ook digitaal hebben de website en de app een groot bereik en hoge bezoekersaantallen.

Een hoogopgeleide en betrokken doelgroep bereiken? Bekijk hier de print- en online mogelijkheden.