Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

Maak nu gebruik van een geweldig aanbod!


Word opnieuw lid en ontvang 12 maanden Historisch Nieuwsblad voor slechts € 59,95

Als lid van Historisch Nieuwsblad krijgt u bovendien aanzienlijke korting op al onze collegedagen en het prestigieuze Geschiedenis Festival. Daarbij kunt u onbeperkt grasduinen in ons rijke archief, dat duizenden artikelen omvat, op historischnieuwsblad.nl.
 

En dat is nog niet alles! Als blijk van waardering sturen we u dan ook graag seizoen 1 van de dvd-serie Medici: Masters Of Florence toe.

De Amerika anse acteurs Dustin Hoffman en Richard Madden vertolken de hoofdrollen in Medici: masters of Florence, een miniserie over de gelijknamige machtige Italiaanse familie uit de Renaissance. 
De familie de' Medici was een machtig Italiaans bankiersgeslacht dat vooral in de 15e en de 16e eeuw vanuit zijn thuisbasis Firenze immens veel macht en rijkdom wist te verzamelen en een grote invloed uitoefende op onder meer kunst en cultuur in Italië en bij uitbreiding de rest van Europa. 
 
U ontvangt 11 nummers Historisch Nieuwsblad. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Deze actie geldt t/m 31 december 2018 en zolang de voorraad strekt.Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.