Contact | Adverteren | Vacatures | Login | Klantenservice

Speciaal aanbod voor lezers van Historisch NieuwsbladHistorisch Nieuwsblad werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter en objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsblad laat zien waarom de wereld is zoals hij is.Speciaal voor lezers van Historisch Nieuwsblad is er nu een mooi aanbod:

Geef drie nummers Historisch Nieuwsblad cadeau voor slechts € 15,- en u ontvangt gratis het boek Lessen uit Rome van Fik Meijer.

Heeft u nog geen abonnement op Historisch Nieuwsblad? Dan kunt u er ook voor kiezen om de drie edities van Historisch Nieuwsblad zelf te ontvangen. De gegevens van de gewenste ontvanger van Historisch Nieuwsblad vult u in bij ‘afwijkend adres ontvanger’.U ontvangt of geeft 3 nummers Historisch Nieuwsblad. Na drie nummers stopt de toezending automatisch. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven.

Ontvang nu gratis het boek 'Lessen uit Rome' van Fik Meijer

Gouden Eeuw

Eerste Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog

VOC

Middeleeuwen