Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

Speciaal aanbod voor lezers van Historisch Nieuwsblad

Ontvang nu gratis het boek 'Lessen uit Rome' van Fik MeijerHistorisch Nieuwsblad werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter en objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsblad laat zien waarom de wereld is zoals hij is.Speciaal voor lezers van Historisch Nieuwsblad is er nu een mooi aanbod:

Geef drie nummers Historisch Nieuwsblad cadeau voor slechts € 15,- en u ontvangt gratis het boek Lessen uit Rome van Fik Meijer.

Heeft u nog geen abonnement op Historisch Nieuwsblad? Dan kunt u er ook voor kiezen om de drie edities van Historisch Nieuwsblad zelf te ontvangen. De gegevens van de gewenste ontvanger van Historisch Nieuwsblad vult u in bij ‘afwijkend adres ontvanger’.U ontvangt of geeft 3 nummers Historisch Nieuwsblad. Na drie nummers stopt de toezending automatisch. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven.

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.