Home Toegang abonnees op Historischnieuwsblad.nl

Toegang abonnees op Historischnieuwsblad.nl

Artikelen voor abonnees lezen op Historischnieuwsblad.nl

Heeft u een actief abonnement? Dan heeft u een uitnodiging ontvangen om een account aan te maken. Heeft u deze uitnodiging gemist? Dan kunt u uw account ook eenvoudig zelf aanmaken. Op onze website www.historischnieuwsblad.nl vindt u behalve onze gratis artikelen ook artikelen die exclusief toegankelijk zijn voor abonnees. Op deze pagina leggen we uit hoe dit werkt.

Heeft u al een account op Historischnieuwsblad.nl?
Om deze exclusieve artikelen te kunnen lezen heeft u een account nodig voor onze website. Zorg dat u een actief abonnement heeft en bent ingelogd*. U heeft dan onbeperkt toegang tot deze artikelen. * Let op: dit is een andere account dan dat u gebruikt als u het digitale magazine leest, bijvoorbeeld via de app.

Heeft u nog geen account?
Heeft u al een abonnement maar nog geen account? Maak dan een account aan met het e-mailadres dat hoort bij uw nieuwe abonnement. Dit is meestal het mail-adres waarop u onze nieuwsbrieven ontvangt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account op Historischnieuwsblad.nl aanmaken en inloggen?

Abonnees van Historisch Nieuwsblad kunnen een account aanmaken op Historischnieuwsblad.nl om onbeperkt toegang te krijgen tot de artikelen op de website. Hiervoor gebruikt u het mailadres dat hoort bij uw abonnement. Dat is het e-mailadres waarop u mails van Historisch Nieuwsblad ontvangt. Weet u niet welk e-mailadres bij uw abonnement hoort, neem dan contact op met onze klantenservice via: (+31) 024 -2027831

Om onbeperkt toegang te krijgen tot de artikelen op de site moet u inloggen met uw account op Historischnieuwsblad.nl.

Mijn account werkt niet meer

Recent is de Historischnieuwsblad.nl vernieuwd. Als abonnee heeft u hiervoor via de mail een uitnodiging gekregen om op de nieuwe site uw account te activeren. Had u in het verleden een account en heeft u deze mail niet ontvangen of gemist? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@historischnieuwsblad.nl of +31 (0)24-2027831F.

Ik ben geen abonnee maar wil een artikel lezen waar ik geen toegang tot heb

Alleen abonnees hebben onbeperkt toegang tot de artikelen van Historischnieuwsblad.nl
Bekijk hier onze abonnementen.

 

Staat uw vraag hier niet tussen?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons op via online@fnl.nl.

 

Klantenservice

Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (gebruikelijke belkosten) via +31 (0)24-2027831. U kunt ook een mail sturen naar klantenservice@historischnieuwsblad.nl