Home Historische Scheurkalender

Historische Scheurkalender

De Historische Scheurkalender van Historisch Nieuwsblad is een must have voor iedere geschiedenisliefhebber. Hang de kalender aan de muur en lees iedere dag over een interessante gebeurtenis of persoon uit het verleden.

Historische Scheurkalender aan de muur

De scheurkalender van Historisch Nieuwsblad opent de deuren naar het verleden. Of u de kalender nu thuis ophangt of juist voor een andere geschiedenisliefhebber wil kopen; het is een geweldige manier om kennis over het verleden te vergroten. De kalender biedt een mix van verschillende historische periodes, spraakmakende gebeurtenissen en beroemde figuren. Van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog en van de Romeinen tot de Renaissance; alle tijdvakken passeren de revue.

Fascinerende verhalen

De inhoud van de scheurkalender is zorgvuldig samengesteld door de redactie van Historisch Nieuwsblad, hét toonaangevende geschiedenismerk van Nederland. We brengen fascinerende verhalen over het verleden en leggen daarbij de link met gebeurtenissen die nu het nieuws domineren. De leukste manier om te leren van het verleden en daardoor de wereld van nu beter te begrijpen. En dat geldt bij uitstek voor de feitjes, citaten, afbeeldingen en quizvragen in de scheurkalender.

Historische Scheurkalender 2024

Wilt u 2024 beginnen met een dagelijkse dosis geschiedenis? Wacht dan niet langer en koop de Historische Scheurkalender van 2024. Dit jaar verzamelde de redactie van Historisch Nieuwsblad maar liefst 366 boeiende geschiedenisverhalen. Lees over het leger in het antieke Thebe, de eerste symfonie van Mozart en een Amerikaanse piloot die boven Berlijn snoepgoed naar beneden liet dwarrelen. Wat betekende de benidictijner monnik Dom Pérignon voor de champagne? En waarom had de moordenaar van Martin Luther King Jr. eigenlijk al eerder achter de tralies moeten zitten?

De scheurkalender 2024 is nu verkrijgbaar!

Historische Scheurkalender 2024