Informatie - Historisch Nieuwsblad
Nog

dagen
Tot
volgend jaar!

Informatie

Hartelijk dank voor uw komst naar het Geschiedenis Festival. Meer informatie over de andere evenementen van Historisch Nieuwsblad vindt u hier.

Wat is het Geschiedenis Festival?

Op zaterdag 15 oktober 2022 vindt het Geschiedenis Festival voor de zevende keer plaats. Dit jaar vieren we het festival opnieuw in de Philharmonie Haarlem. Prominente historici zullen u met lezingen, debatten en interviews meevoeren naar het verleden.

Maar het Geschiedenis Festival is meer. Naast de lezingen over allerlei historische onderwerpen is er ook muziek, debat en film. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates over het Geschiedenis Festival.

Bekijk de aftermovie van het Geschiedenis Festival 2019 voor een sfeerimpressie.

Programma

De aanvang is om 10.00 uur, de deuren openen om 09.00 uur.

Tijdens het festival hoort en ziet u o.a. Luc Panhuysen over het rampjaar 1672, meesterinterviewer Coen Verbraak, Sir Ian Kershaw en Beatrice de Graaf.

Lunchtickets

Het is ook mogelijk om vooraf een lunchticket te bestellen. U ontvangt een e-ticket waarmee u een pakket tijdens de lunchpauze coronaproof kunt afhalen. Graag attenderen wij u erop dat er geen andere lunchfaciliteiten op locatie aanwezig zijn. Achteraf ter plaatse nog een lunch bestellen is helaas niet mogelijk. Wij raden u aan uw lunchticket vooraf te regelen. Zo geniet u zorgeloos van een heerlijke lunch (bestaand uit twee rijkbelegde broodjes, fruit en drankje) en hoeft u niets te missen van het programma van het Geschiedenis Festival. U kunt uw lunchticket binnenkort bestellen via deze webpagina.

Ter info:

Op het Geschiedenis Festival zullen een fotograaf en videograaf aanwezig zijn voor de verslaggeving van het evenement. Mocht u bezwaar hebben tegen de plaatsing van beeldmateriaal waarop u duidelijk herkenbaar bent, laat het ons dan per mail of telefonisch weten.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het Geschiedenis Festival? Neem dan contact op met de organisatie.
E-mail: festival@historischnieuwsblad.nl
Telefoon: 024 -20 278 31

Locatie en route

Het Geschiedenis Festival vindt plaats in Philharmonie Haarlem

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem
023 512 12 12