Contact | Adverteren | Login | Lezersservice

Eerste Wereldoorlog-boek

Bestel nu een prachtig boek over de complete berichtgeving uit de Eerste Wereldoorlog

Historisch Nieuwsblad brengt een uniek boek uit met authentieke artikelen uit de Nederlandse kranten en persfoto’s uit de Eerste Wereldoorlog. Dit boek geeft u een compleet overzicht van de Nederlandse berichtgeving over de Grote Oorlog. Alle belangrijke ontwikkelingen komen aan bod: de veldslagen bij Verdun en aan de Somme, de mislukte landing bij Gallipoli, de ondergang van de Lusitania, de Russische Revolutie en de honger in Nederland. En natuurlijk ook de Vrede van Versailles die de kiem legde voor latere ellende.

Het boek is rijk geïllustreerd met meer dan 100 afbeeldingen en kaarten uit vele internationale archieven, musea en particuliere collecties. Het wordt op groot formaat uitgegeven. Het is een echt collectorsitem, waarin de bronnen zelf aan het woord komen over de Grote Oorlog.

Deze bijzondere uitgave verschijnt dit najaar, maar u kunt zich nu alvast intekenen!

De Eerste Wereldoorlog. Een compleet overzicht van de bericht-geving uit de jaren 1914-1918. Veen Media, 208 p., € 79,95  - gelimiteerde uitgaveUw persoonsgegevens
 
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geslacht *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 
 
 
 
Uw adresgegevens
 
Postcode *
Huisnummer*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Gouden Eeuw

Eerste Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog

VOC

Lincoln

Verhagen plaatst Abraham Lincoln in de context van de geschiedenis van de VS. Volgens velen heeft Lincoln laten zien dat leiderschap niet kan worden aangeleerd, maar dat het aankomt op karakter.

€ 19,95 | Koop nu

Middeleeuwen