• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  WIE VAN GESCHIEDENIS HOUDT LEEST HISTORISCH NIEUWSBLAD
  Historisch Nieuwsblad. Beter Weten
  Historisch Nieuwsblad verrijkt uw kennis door iedere maand de actualiteit in een historische context te plaatsen. De redactie geeft samen met prominente historici zoals Fik Meijer en Beatrice de Graaf antwoord op de vraag waarom de wereld van nu is zoals hij is en legt verbanden tussen het verleden en het heden. Altijd scherpzinnig en nuchter en in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen.

  Uw voordelen als lid van Historisch Nieuwsblad:
  –  U ontvangt Historisch Nieuwsblad thuis voordat het nieuwe nummer in de winkel ligt;
  – U ontvangt altijd korting op het Geschiedenis Festival en de Collegedagen – U profiteert van bijzondere aanbiedingen op o.a. historische boeken via onze ledenpagina – U ontvangt als eerste de nieuwsbrief waarin verbanden worden gelegd tussen het verleden en het heden.

  U ontvangt 5 edities van Historisch Nieuwsblad, daarna is het lidmaatschap elke drie maanden opzegbaar. Door het invullen van uw gegevens geeft u toestemming aan Veen Media om u op de hoogte te houden van haar producten en diensten. Het cadeau-lidmaatschap stopt automatisch. De meest actuele lidmaatschapsaanbiedingen vindt u op
  www.historischnieuwsblad.nl/lid.