• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Vernieuw uw abonnement en ontvang een cadeau

  Bent u al abonnee van Historisch Nieuwsblad, maar wilt u ook graag aanspraak maken op het welkomstcadeau?

  Neem dan contact op met de klantenservice via 088-700 2799 of klantenservice@historischnieuwsblad.nl of vul onderstaand formulier in:

   Hierboven kunt u aangeven met welke termijn u uw abonnement wilt verlengen om aanspraak te maken op het betreffende cadeau voor trouwe lezers. Onze klantenservice zal u de opties geven en uw bevestiging vragen. VOORWAARDEN: > Vernieuwen kan alleen vanaf 6 maanden na de verlengdatum van uw abonnementsjaar en tot maximaal 1 maand voor het aflopen van uw abonnementsjaar. > Er kan alleen aanspraak worden gemaakt op het cadeau en de periode van minimaal één jaar die op het moment van vernieuwen aan nieuwe abonnees wordt aangeboden > In voorkomende gevallen wordt een alternatief voorgesteld > Veen Media heeft het recht de voorwaarden eenzijdig te wijzigen

  Voorwaarden van het vernieuwen van een abonnement:

  Jaarabonnees kunnen niet eerder dan 6 maanden, (maar wel minimaal 1 maand vóór het aflopen van het abonnementsjaar) met 1 of 2 jaar vernieuwen om aanspraak te maken op het welkomstcadeau.

  Er kan alleen aanspraak worden gemaakt op het welkomstcadeau en de periode van minimaal één jaar die op het moment van vernieuwen aan nieuwe abonnees wordt aangeboden.

  In voorkomende gevallen wordt een alternatief voorgesteld

  Veen Media BV heeft het recht de voorwaarden eenzijdig te wijzigen