Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

Maak kennis met Historisch NieuwsbladAls lezer van de nieuwsbrief van uitgeverij Verloren kunt u nu gratis kennis maken met Historisch Nieuwsblad!

Historisch Nieuwsblad brengt spannende, ontroerende, absurde en belangwekkende verhalen van alle tijden. Samen met prominente historici nemen we een kijkje in het verleden, onthullen we feiten die u nog niet wist en leggen we verbanden die u nog niet kende. Maak nu gratis kennis met Historisch Nieuwsblad. Vraag  vóór  8 april een proefnummer aan, dan ontvangt u 26 april de Tweede Wereldoorlog-special op de deurmat. Vul hiervoor in het actiecode veld de actiecode in die u in de nieuwsbrief van Uitgeverij Verloren heeft ontvangen. 

Deze actie was geldig tot en met 7 april.

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.