Contact | Adverteren | Login | Lezersservice

Profiteer nu van een geweldig aanbod!


Profiteer nu

Bestel nu 5 edities van Historisch Nieuwsblad voor slechts € 29,95 en ontvang de serie The Village
(t.w.v. € 24,95) gratis. Een prachtig aanbod.
 
Exclusief
Als abonnee profiteert u van exclusieve aanbiedingen op boeken, dvd’s en toegangskaarten voor lezingen en musea. De events zoals onder anderen de collegedagen die we organiseren zijn eveneens de moeite ward.
 

The Village is een familie-epos dat zich helemaal afspeelt in een Engels plattelandsdorp. De serie laat zien welke impact de grote gebeurtenissen van de twintigste eeuw hebben op de inwoners. Rode draad is het verhaal van Bert Middleton, die terugblikt op de geschiedenis van zijn dorp. Dit zesdelige eerste seizoen bestrijkt de periode van de Eerste Wereldoorlog, maar begint in onze tijd, als de hoogbejaarde Bert wordt geïnterviewd. Er wordt een fi lm gemaakt over zijn dorp, en Bert neemt ons mee naar de lange warme zomer van 1914. Hij is twaalf en zijn leven bestaat uit school, spelen met vrienden, werken op het land met zijn vader, en stiekem zwemmen met zijn oudere broer. Berts ouders zijn arm. De boerderij is al twee eeuwen in de familie maar het wordt steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Wat het nog lastiger maakt, is het feit dat Berts vader in het dorp niet bepaald populair is. En dan breekt op een dag de oorlog met Duitsland uit.
 

U ontvangt 5 nummers Historisch Nieuwsblad. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Deze actie geldt t/m 26 april 2016 en zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.


 

Direct bestellen

€ 29,95


Uw persoonsgegevens

 
Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

Verzending

 


Bevestigen