• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Partners

   
  Wilt u samenwerken met het Geschiedenis Festival? Neem dan contact op met José Snel via jose.snel@veenmedia.nl of 088-700 26 42.

   

  Hoofdsponsor

  Libris is een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland. De Libris-boekhandels zijn te herkennen aan hun brede assortiment, sterke lokale uitstraling en kwaliteit in service en advies. De Libris-boekhandel is vaak een literaire boekhandel wat zich onder meer uit in de sponsoring van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs. Beiden krijgen veel media-aandacht en worden hoog gewaardeerd.

  Bij Libris zijn zelfstandige, professionele en bevlogen ondernemers aangesloten, die gericht samenwerken om de concurrentie met ketens op alle fronten aan te gaan. Hiervoor werkt Libris samen met Blz. Libris en Blz. hebben een gezamenlijk marktaandeel van ruim 20%. Daarmee zijn zij marktleider binnen de markt van het algemene boek.

  Libris Blz. B.V. richt zich vooral op datgene wat de ondernemer individueel niet kan, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo maken zij collectieve afspraken met uitgevers, leveranciers en brancheorganisaties die gelden voor de aangesloten individuele ondernemers. Zo bereiken ze schaalvoordelen die bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van de boekhandel.

  Sponsor

  Al meer dan 25 jaar passie voor reizen! Dat is wat Labrys Reizen kenmerkt.

  Onze 19 medewerkers zijn dagelijks in de weer om bijzondere reisplannen voor u te bedenken en uit te werken. Dit doen ze door hun eigen kennis van vele bestemmingen wereldwijd te koppelen aan de specifieke kwaliteiten van onze deskundige reisleiders. Maar ook door goed naar u te luisteren. Uw reiservaringen vormen immers de vrucht van alle studie, enthousiasme en inzet en zijn dus de beste graadmeter voor succes.

  Partners

                                                                               
                                          

  Preferred supplier