Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten
donderdag 26 april 2018

Kom in opstand met Nelleke Noordervliet

Dit jaar schrijft Nelleke Noordervliet het essay voor de Maand van de Geschiedenis. Het thema is opstand en daarmee weet Noordervliet wel raad. Op het Geschiedenis Festival vertelt ze alles over dit intrigerende onderwerp en praat ze er graag met u over verder. Komt u ook naar het Geschiedenis Festival? Bestel hier tickets.
 


Geschiedenis Festival

Op zaterdag 6 oktober 2018 nemen de beste sprekers uit binnen- en buitenland u mee naar het verleden. Met talloze lezingen, debat, workshops, muziek, theater en meer dompelt u zich een dag lang onder in het beste dat geschiedenis te bieden heeft. Bekijk het programma, dat regelmatig wordt aangevuld, op geschiedenisfestival.nl of bestel tickets.

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.