Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten
donderdag 21 december 2017

Historisch Nieuwsblad on tour

Ga op reis met Historisch Nieuwsblad of bezoek een collegedag

Daarom maakten we speciaal voor u vast een overzicht van alle activiteiten.

Zo neemt Historisch Nieuwsblad u dit jaar mee op reis naar de adembenemende bestemmingen Java en Japan

Ook hebben we weer een serie collegedagen op touw gezet. Tijdens zo'n collegedag geven vier deskundigen lezingen over één thema, zodat u uw kennis van een onderwerp flink verdiept. De dagen vinden telkens plaats op een bijzondere en toepasselijke locatie. Thema's die dit jaar aan bod komen zijn de Oude Grieken, de Tweede Wereldoorlog in Nederland, de late Middeleeuwen en het Oude Egypte.

Dat is nog niet alles. In navolging van een succesvol drieluik over de negentiende eeuw, geeft Maarten van Rossem in 2018 drie lezingen over de twintigste eeuw.

Tot slot raden wij u aan onze website goed in de gaten te houden. Dit voorjaar vindt u hier alweer de eerste tickets voor het Geschiedenis Festival (zaterdag 6 oktober - zet deze datum vast in uw agenda). Bovendien volgen er mogelijk nog meer bijeenkomsten en reizen die u als geschiedenisliefhebber ongetwijfeld zullen interesseren.

Wij hopen u tijdens een van onze evenementen te mogen begroeten!

Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u al onze events op een rij.

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.