Contact | Adverteren | Login | Lezersservice

Historisch Nieuwsblad on tour

donderdag 21 december 2017

Ook in 2018 organiseert Historisch Nieuwsblad bijzondere collegedagen, verdiepende reizen en natuurlijk het Geschiedenis Festival. 

Ga op reis met Historisch Nieuwsblad of bezoek een collegedag

Daarom maakten we speciaal voor u vast een overzicht van alle activiteiten.

Zo neemt Historisch Nieuwsblad u dit jaar mee op reis naar de adembenemende bestemmingen Java en Japan

Ook hebben we weer een serie collegedagen op touw gezet. Tijdens zo'n collegedag geven vier deskundigen lezingen over één thema, zodat u uw kennis van een onderwerp flink verdiept. De dagen vinden telkens plaats op een bijzondere en toepasselijke locatie. Thema's die dit jaar aan bod komen zijn de Oude Grieken, de Tweede Wereldoorlog in Nederland, de late Middeleeuwen en het Oude Egypte.

Dat is nog niet alles. In navolging van een succesvol drieluik over de negentiende eeuw, geeft Maarten van Rossem in 2018 drie lezingen over de twintigste eeuw.

Tot slot raden wij u aan onze website goed in de gaten te houden. Dit voorjaar vindt u hier alweer de eerste tickets voor het Geschiedenis Festival (zaterdag 6 oktober - zet deze datum vast in uw agenda). Bovendien volgen er mogelijk nog meer bijeenkomsten en reizen die u als geschiedenisliefhebber ongetwijfeld zullen interesseren.

Wij hopen u tijdens een van onze evenementen te mogen begroeten!

Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u al onze events op een rij.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Gouden Eeuw

Eerste Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog

VOC

Middeleeuwen