Partners

 
Wilt u samenwerken met het Geschiedenis Festival? Neem dan contact op met Heleen Ploeg via heleen.ploeg@veenmedia.nl of 088-700 26 43.


Partners

Hoofdsponsor

Libris is een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland. De Libris-boekhandels zijn te herkennen aan hun brede assortiment, sterke lokale uitstraling en kwaliteit in service en advies. De Libris-boekhandel is vaak een literaire boekhandel wat zich onder meer uit in de sponsoring van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs. Beiden krijgen veel media-aandacht en worden hoog gewaardeerd.

Bij Libris zijn zelfstandige, professionele en bevlogen ondernemers aangesloten, die gericht samenwerken om de concurrentie met ketens op alle fronten aan te gaan. Hiervoor werkt Libris samen met Blz. Libris en Blz. hebben een gezamenlijk marktaandeel van ruim 20%. Daarmee zijn zij marktleider binnen de markt van het algemene boek.

Libris Blz. B.V. richt zich vooral op datgene wat de ondernemer individueel niet kan, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo maken zij collectieve afspraken met uitgevers, leveranciers en brancheorganisaties die gelden voor de aangesloten individuele ondernemers. Zo bereiken ze schaalvoordelen die bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van de boekhandel.


SponsorsPartners