Bestel nu!

Vijf nummers voor maar €19,95

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Waarom een abonnement op Historisch Nieuwsblad afsluiten?
6 redenen

1Sublieme auteurs
De grote historici schrijven in Historisch Nieuwsblad. Fik Meijer, Ad van Liempt, Maarten van Rossem en vele anderen delen de nieuwste kennis met onze lezers. Elk nummer nemen verhalenvertellers als Annejet van der Zijl, Annegreet van Bergen en Jaap Scholten je mee naar onbekende werelden.                                                                       

Cadeau als je nu een abonnement neemt: een voorpublicatie van het nieuwe boek van Annejet van der Zijl De Amerikaanse prinses. Hierin beschrijft zij het leven van Allene Tew: een plattelandsmeisje dat zich ontpopt als zakenvrouw en een van de rijkste vrouwen van New York (en peetmoeder van prinses Beatrix) werd.

 

2Grote gebeurtenissen

Historisch Nieuwsblad biedt iedere maand spannende en verrassende verhalen over de grote gebeurtenissen in de geschiedenis. Lees over soldaten in het Romeinse Rijk, de Nederlandse avonturen van Einstein, de gefrustreerde ambities van Napoleon, de VOC-handel in Azië, en nog veel meer.
 

3Liefde & leed

Liefde en leed als rode draad in de geschiedenis - van de meest ontroerende liefdesbrieven tot huiveringwekkende dagboeken uit de Eerste Wereldoorlog. Historisch Nieuwsblad laat zien welke invloed grote gebeurtenissen hebben op een mensenleven.
 

4Rijk geïllustreerd

Alle verhalen zijn geillustreerd met een overvloed aan prachtige en intrigerende afbeeldingen: schilderijen, foto's, affiches, voorwerpen, kaarten, prenten en de mooiste infographics.
 

5Zo veel meer

Historisch Nieuwsblad is zo veel meer dan alleen een tijdschrift. Denk aan collegedagen over relevante onderwerpen, reizen naar de meest interessante historische plekken en het Geschiedenis Festival, biografieën van bijzondere personen en een gloednieuwe website met een uitgebreide verzameling artikelen en nieuws.
 

6Historisch Nieuwsblad in een nieuw jasje!
Historisch Nieuwsblad wordt compleet vernieuwd. Mis geen enkele editie van het meest veelzijdige geschiedenisblad.

 

Neem nu een abonnement, dan ligt de nieuwe editie eind november op de deurmat!