• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Historisch Nieuwsblad is vernieuwd!

  Trots presenteren wij u het compleet vernieuwde Historisch Nieuwsblad. In een nieuwe, stijlvolle lay-out treft u tal van diepgravende historische verhalen. Verhalen die duiding geven aan gebeurtenissen die nu het nieuws domineren. Kennis van het verleden is immers onmisbaar om het heden te begrijpen.

  Fascinerende historische verhalen

  De wereldeconomie loopt harde klappen op door de coronacrisis. Zal een recessie langdurig zijn? In het dossier van ons januarinummer leest u hoe landen zich een weg door eerdere crises baanden. Lees over de economische paniek van 1873, toen de Amerikaanse spoorwegbubbel barstte, en hoe de sociaaldemocraten de crisis van de jaren dertig bevochten met het Plan van de Arbeid.

  Ook leest u in dit nummer hoe Claudius Galenus als wonderdokter van Rome de standaard in de geneeskunde bepaalde, waarom de superieuren van Raymond Westerling zijn oorlogsmisdaden met de mantel der liefde bedekten, en hoe een conflict om kabeljauw bijna uitliep op een oorlog tussen de Britten en IJsland. Reykyavik had de nationale visgronden uitgebreid, dus stuurde het Verenigd Koninkrijk marineschepen naar de IJslandse kust.

  Bestel de editie hier.

  Korting als u langer leest

  Wilt u liever langer lezen? Word dan abonnee van Historisch Nieuwsblad en ontvang het tijdschrift elke maand thuis, nog voordat deze in de winkel ligt. Kies hier uw korting bij een abonnement.

  Altijd een streepje voor

  Met een abonnement krijgt u bovendien gratis toegang tot het digitale magazine en ons archief. Daarnaast profiteert u van exclusieve kortingen op evenementen en historische reizen. Opzeggen kan na de vaste periode eenvoudig per drie maanden via email of telefonisch bij onze klantenservice.

  Met uw keuze voor Historisch Nieuwsblad mist u niets op het gebied van geschiedenis én helpt u ons om mooie en belangrijke verhalen uit het verleden te blijven vertellen. Wij verwelkomen u graag als lezer!


  29,95 Aantal: