Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

DVD: Napoleon The true story


Geselecteerd door de redactie van Historisch Nieuwsblad


Volgend jaar is het twee eeuwen geleden dat Napoleon de Slag bij Waterloo verloor. Het betekende het einde van een indrukwekkende carrière als wetgever, bestuurder en militair. Veel is er over hem geschreven en gefantaseerd. Op basis van bijna een decennium van onderzoek is er nu een boeiende BBC-documentaire op DVD, die nieuw licht werpt op de kleine grote man.

The True Story
De boeiende serie The true story bestaat uit 3 delen van elk 52 minuten, is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. al met al een bijzonder portret van de staatsman, zijn tijdperk en zijn vele prestaties. Maar ook van zijn privé-leven, dat gekenmerkt werd door teleurstellingen en verraad.
 

Bestel de DVD nu met flinke korting van € 23,99 voor
€ 17,99.

 


 Deze actie is geldig t/m 31 december
 

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.