Contact | Adverteren | Vacatures | Login | Klantenservice

De mooiste jaren van Nederland 1950-2000

De tweede helft van de twintigste eeuw was voor Nederland een tijd van ongekende voorspoed. De welvaart groeide razendsnel, velen kregen een eigen auto, het massatoerisme ontstond en de levensverwachting en het opleidingsniveau namen spectaculair toe. Het was ook een halve eeuw van bevrijding, afhankelijkheid van familie, kerk en buurt maakte plaats voor individuele vrijheid. Knellende normen weken voor tolerantie, bijvoorbeeld voor andere samenlevingsvormen en homoseksuele relaties. Het lijdt geen twijfel: tussen 1950 en 2000 beleefde Nederland zijn mooiste jaren.

Han van der Horst brengt deze vijftig prachtjaren tot leven op de manier die we van hem gewend zijn: geschiedenis als een spannend verhaal vol treffende feiten, gebeurtenissen en inkijkjes.


Direct bestellen

€ 10,00


Uw persoonsgegevens

 
Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
 

Verzending

 


Bevestigen

De mooiste jaren van Nederland

Han van der Horsts grootvader ervoer twee wereldoorlogen aan den lijve en overleed op zijn ...zevenenzestigste aan een hartkwaal waar destijds geen kruid tegen gewassen was. Nu hij zelf een man op leeftijd is geworden, beseft Van der Horst hoe...

€ 10,00 | Koop nu

Gouden Eeuw

Eerste Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog

VOC

Middeleeuwen