• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Libris verbindt zich aan Geschiedenis Festival

  Boekhandelcollectief wordt opnieuw hoofdsponsor

  Met gepaste trots mogen wij bekendmaken dat Libris zich als hoofdsponsor verbonden heeft aan het Geschiedenis Festival. Libris is een collectief van meer dan honderd zelfstandige boekhandels: winkels die een breed assortiment aanbieden en zich met name richten op kwaliteitsliteratuur. Door zijn naam sinds enkele jaren te verbinden aan de Libris Geschiedenis Prijs, laat Libris zien ook geschiedenis zeer hoog in het vaandel te hebben staan.

  Mooie, bijzondere, opvallende en unieke verhalen vertellen – daar draait het om voor zowel Libris als het Geschiedenis Festival. Natuurlijk vindt u op het festivalterrein dan ook een Libris-boekhandel waar de belangrijkste titels van de aanwezige auteurs beschikbaar zijn.

  Marcel de Groot, marketing-manager van Libris ligt toe: ‘We sponsoren al jaren de Libris Geschiedenis Prijs en we zien dat de Libris-boekhandels een belangrijke rol spelen in de groeiende populariteit van non-fictie. De sponsoring van het Geschiedenis Festival zit ons dus als gegoten. We zijn dan ook erg blij dat we, naast de sponsoring, nauw betrokken zijn bij het festival en dat we nu voor het tweede jaar onze naam hieraan mogen verbinden.’

  Wij kijken uit naar een mooi partnerschap!  

  Meer weten over het Geschiedenis Festival? Ga naar de festivalsite.