Contact | Adverteren | Login | Lezersservice

Proefabonnement + boek Lessen uit Rome

Historisch Nieuwsblad werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden, maar ook uit de meer recente geschiedenis. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Historisch Nieuwsblad laat zien waarom de wereld is zoals hij is.

Sinds kort uitgebreid met een 16 pagina's tellend mediakatern in samenwerking met Geschiedenis 24 met achtergronden bij de geschiedenisuitzendingen van NTR/VPRO.

Neem nu een proefabonnement (2 nummers) op Historisch Nieuwsblad voor slechts € 7,95 en ontvang gratis het boek Lessen uit Rome t.w.v. € 4,95

Lessen uit Rome


Historicus Fik Meijer schreef het boek Lessen uit Rome voor de Maand van de Geschiedenis in oktober 2011. Fik Meijer vraagt zich hierin af of de oplossingen die de Romeinen bedachten voor de vreemdelingenproblematiek nu nog van pas komen. Verleden en heden raken elkaar.


U ontvangt twee nummers Historisch Nieuwsblad. Uw abonnement stopt automatisch. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Gouden Eeuw

Eerste Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog

VOC

Overvloed en onbehagen

'Een rijk geïllustreerd boek om eindeloos in te dwalen.'

€ 75,00 | Koop nu

Middeleeuwen