• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  korting Geschiedenis Festival


  In de Maand van de Geschiedenis organiseert Historisch Nieuwsblad een groots en veelzijdig historisch festival, met een keur aan prominente sprekers, scherpe debatten, verrassende lezingen, workshops en een heuse stand-up historyteller.

  Redmond O’Hanlon stelt u voor aan zijn favoriete ontdekkingsreizigers. Ian Kershaw vertelt over zijn boek To Hell and Back, over Europa in het interbellum. Maarten van Rossem houdt een conference en Annegreet van Bergen verhaalt over de Gouden Jaren vijftig en zestig. Ooggetuige Joris Voorhoeve kijkt terug op het drama in Srebrenica en televisiehistoricus Ad van Liempt vertelt over de Utrechtse Maliebaan, waar NSB en SS kantoor hield naast het verzet. Jonathan Israel houdt een lezing en de Britse historicus Geoffrey Parker spreekt over Filips II.

  Annejet van der Zijl legt uit hoe zij haar boeken schrijft, u krijgt tips van uitgever Sander Blom en in een workshop leert u een boek op te maken. Cabaretier Diederik van Vleuten ten slotte doet een try out van zijn nieuwe voorstelling Mijn nachten met Churchill.

  Meer informatie en updates over het programma 
   
  Datum: 18 oktober 2015
  Tijd: 9.00-21.00 uur
  Plaats: Philharmonie Haarlem

  Bestel nu en ontvang als lezer van Checkpoint maar liefst € 10,- korting!
  ( € 59,95 in plaats van € 69,95)