Partners - Historisch Nieuwsblad
Nog

dagen
Tot
volgend jaar!

Partners

Wilt u samenwerken met het Geschiedenis Festival? Neem dan contact op met José Snel via jsnel@historischnieuwsblad.nl of  024-240 41 04.

Hoofdsponsor

Libris is een collectief van onafhankelijke boekenwinkels in Nederland. De Libris boekenwinkels zijn herkenbaar aan hun brede assortiment, sterke lokale aanwezigheid en kwaliteit in dienst, kwaliteit en advies. De Libris boekenwinkel is vaak een literaire boekenwinkel. Dat uit zich ook in het sponsoren van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs. Beide prijzen krijgen veel media-aandacht en worden erg gewaardeerd.

Onafhankelijke, professionele en enthousiaste ondernemers zijn aan Libris gebonden en werken samen om met ketens te concurreren. Libris werkt hiervoor samen met Blz. Libris en Blz. hebben samen een marktaandeel van meer dan 20%, wat hen de marktleider maakt in de markt van het algemene boek.

Libris Blz. BV richt zich voornamelijk op hetgeen dat ondernemers niet alleen kunnen, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo sluiten zij bijvoorbeeld collectieve overeenkomsten met uitgevers, leveranciers en organisaties waar ondernemers mee te maken hebben. Op deze manier bereiken zij schaalvoorden die bijdragen aan het optimaliseren van de opbrengsten van de boekhandel.

Partners

 

 

 

Tijdens de pauze verkoopt boekhandel Donner boeken in de foyer. Na afloop van de lezingen organiseert de boekhandel signeersessies met auteurs.