Geschiedenis Festival verzet naar 10 oktober 2021 - Historisch Nieuwsblad
Nog

dagen
Tot
volgend jaar!
maandag 9 maart 2020

Geschiedenis Festival verzet naar 10 oktober 2021

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn wij genoodzaakt om het Geschiedenis Festival van 2 mei aanstaande te verzetten naar 10 oktober 2021.

Heeft u al een ticket? Dan blijft deze geldig voor het Geschiedenis Festival in concertgebouw De Doelen, net als evt. aangeschafte lunchtickets of livestreamtickets. Wij gaan er vanuit dat we het virus onder controle krijgen en er dit najaar een mooi festival van gaan maken. Wij zien u dan graag terug!

Heeft u vragen over het verplaatsen van het Geschiedenis Festival? Dan is onze klantenservice bereikbaar via klantenservice@historischnieuwsblad.nl of 024-2027831.

Wilt u meer geschiedenisverhalen lezen?

Ontdek de duizenden verhalen die we voor onze abonnees beschikbaar stellen, lees de nieuwste artikelen uit Historisch Nieuwsblad en ontvang iedere week leestips van de redactie in uw mailbox. Met Historisch Nieuwsblad Online krijgt u altijd de juiste historische context om het nieuws van nu te begrijpen.
Registreer nu en lees de eerste maand voor slechts 1 euro!

Al abonnee? Log dan in en lees direct alle geschiedenisverhalen online. Heeft u nog geen account of is uw emailadres niet bij ons geregistreerd? Lees dan hier hoe u verder kunt lezen.

Word lidInloggen