• Mijn account
 • Shop
 • Winkelmand
 • Log in

  Wachtwoord vergeten?

  Festivalmaaltijd

  De brug tussen middag- en avondmaaltijd

  Diner

  Het Geschiedenis Festival heeft dit jaar een feestelijk avondprogramma in de Grote Zaal, van 19.30 tot 21.00, zonder pauze. Omdat u vast wel van tevoren even iets wilt eten, bieden we u dit jaar de mogelijkheid een lekkere, voedzame doch eenvoudige warme maaltijd vooraf te bestellen, zodat u gewoon in de Philharmonie kunt blijven.
   
  Zo heeft u rustig de tijd bij in de foyer nog even na te praten over wat u overdag gezien heeft, en kunt u op uw gemak na 19.15 door naar het slotprogramma in de Grote Zaal, met Vincent Bijlo, Leoni Jansen en de Konrad Koselleck Bigband.
   
  Let op: de festivalmaaltijd kunt u alleen voorafgaand aan het festival online bestellen (via deze pagina). U kunt kiezen uit een eenvoudige warme maaltijd met vlees of vis of een vegetarische maaltijd. Zo vermijdt u lange rijen en hoeft u niets te missen op het Geschiedenis Festival.
   
  Kiest u ervoor om liever een van de vele restaurantjes en cafés op te zoeken die Haarlem rijk is? Dat kan. Als u uw festivalpolsbandje toont, komt u voor aanvang van het avondprogramma gewoon weer het gebouw in. Wees wel op tijd: vanaf 19.30 gaan de zaaldeuren dicht.