Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

6 x Historisch Nieuwsblad voor € 29,99 + gratis biografie 'Churchill'Speciaal voor u als oud-abonnee:

6 nummers Historisch Nieuwsblad (t.w.v. € 47,70)
+ de biografie Churchill (t.w.v. € 29,99) voor maar € 29,99!Over het boek:
Vijftig jaar geleden overleed een van de belangrijkste politici van de twintigste eeuw: Winston Churchill.  In deze biografie schetst auteur Geoffrey Best een overtuigend beeld van deze uitzonderlijke man, die eind negentiende eeuw in koloniale oorlogen vocht, tijdens de Eerste Wereldoorlog een belangrijke rol speelde, decennialang een van de kleurrijkste en meest humoristische Britse politici was, en er in 1940 persoonlijk voor zorgde dat Engeland het bijltje er niet bij neergooide maar bleef doorvechten. 

'Een grondig en reflectief boek als introductie in het rijke leven van de grootste Engelsman aller tijden.' 'Voor wie onbekend is met de klassieke Churchill-biografieën van Martin Gilbert en Roy Jenkins, is het reflectieve boek van Best een prima introductie in het rijke leven van de grootste Engelsman aller tijden.' 'Best pakt het klassiek en chronologisch aan.' ****
- de Volkskrant.


U ontvangt 6 nummers Historisch Nieuwsblad. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Deze actie geldt t/m 11 maart 2015 en zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.