Contact | Adverteren | Login | Klantenservice | Privacy
Log in
Wachtwoord vergeten

Neem 5x Historisch Nieuwsblad en ontvang een ticket voor het Geschiedenis Festival inclusief lunch


Of het nu 200 jaar of korter geleden is – Historisch Nieuwsblad weet over alle historische verhalen weer nieuwe inzichten te vertellen die voor de lezer nog onbekend waren. De redactie werkt nauw samen met prominente historici als Ad van Liempt, Annejet van der Zijl en Fik Meijer en de belangrijkste instituten op het gebied van geschiedenis in ons land. De verhalen vertellen we op een moderne manier, waarbij korte en lange teksten elkaar afwisselen. Allen rijk geïllustreerd en verduidelijkt met infographics, kaarten en ander beeldmateriaal.

Ontvang 5 nummers Historisch Nieuwsblad voor € 75,- en krijg een ticket voor het Geschiedenis Festival inclusief lunch gratis. Het toegangsticket voor het Geschiedenisfestival en het ticket voor de lunch worden binnen een week naar u toe gestuurd. Voor meer informatie over het Geschiedenis Festival? Klik dan hier.

Wilt u liever een ander jubileum abonnement? Klik dan hier.
 
U ontvangt een halfjaar (5 nummers) Historisch Nieuwsblad. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Het toegangsticket voor het Geschiedenisfestival en het ticket voor de lunch worden binnen een week naar u toe gestuurd.

Welkom bij Historisch Nieuwsblad!

Maak nu gratis kennis met de journalistiek van Historisch Nieuwsblad. In dit dossier hebben wij de mooiste verhalen uit ons archief voor u gebundeld. Lees bijvoorbeeld hoe de Stasi tijdens de Koude Oorlog spioneerde in Nederland, waarom we 1968 kunnen bestempelen als rampjaar en wat ooggetuigen van de Tachtigjarige Oorlog in hun dagboek schreven.